Ansiktsbehandlingar​

Här hittar du våra standar Ansiktsbehandlingar. Givetvis kan vi skräddarsy en behandling så att den passar just dina önskemål. Prata med din terapeut.

Ansiktsbehandling Fuktbehandling, Östermalm Stockholm
Fuktighets - behandling

En djupt återfuktande behandling För dig med torr eller mycket torr hy.

 

Din hudterapeut börjar med en hudanalys och använder sen en fuktighetsserie beroende på hudtyp du har. Rengöring, peeling, serum, (Ett fuktighetsextrakt som masseras in med hjälp av kristall stenar, mask och avslutande dagcreme. 

v line.behanling.jpg
Anti Age

Besvärande tecken på torr, åldrande, glåmig hud, pigmentfläckar?

 

Vår Anti Age behandling motverkar åldrandet, slätar ut markerade linjer, återger ungdomlig elasticitet, förbättrar spänsten och ger din hud en strålande lyster. Ansiktskonturen blir fastare och du får omedelbart ett föryngrat utseende! En ny Anti Age serie som kämpar mot ålderns tecken, tack vare dess kraftfulla koncentrat av aktiva ingredienser.

Hydradermie Lift
Hydradermie Lift  
C vitamin behandling i Stockholm, Östermalm
C vitamin -behandling

Hydradermie Lift  

Ett riktigt lyft för trötta ansiktsdrag. Mild microström stimulerar utvalda muskler på halsen och i ansiktet till kontraktion, vilket resulterar i ett ungdomligare och piggare utseende. Ansiktskonturen blir mer väldefinierad, linjer och rynkor mildras och huden känns spänstigare. För bästa resultat rekommenderas en kur med behandlingar. Finns även som ögonbehandling!

 

En boost med C-vitamin som ger huden en riktig energikick och fantastiskt lyster! C-vitamin har även effekt på bildandet av kollagen i huden vilket har stor betydelse för hudens spänst.

 

Verkar renande, uppklarande och gör att huden känns vital och fräsch.

En behandling som passar de flesta men särskilt när huden känns trött och livlös.

 

Behandlingen inleds med rengöring och peeling. Först en kornpeeling och därefter en mild AHA peeling som gör rent på djupet och som verkar uppfräschande på huden. Därefter masserar vi in C-vitamin i huden vilket även verkar stärkande på hudens ytliga kärl och stimulerar cellförnyelsen och hudens förmåga att ta upp syre och näring. Efter en välgörande mask avslutas behandlingen med en creme anpassad till din hudtyp.