Finansiera din utbildning genom

Medical Finance

– När du som kund bestämt dig för en utbildning ska inte finansiering vara ett hinder.

Grundkurs i Vaxning

På denna vaxningskurs lär du dig vaxa olika kroppsdelar med det snabba, smidiga roll-on systemet. Du lär dig också vaxa med varm/kallvax som appliceras med spatel. 

I samband med vax kursen har du möjlighet att beställa startpaket till special pris. Säg till vid bokningen av kursen. Du har 10 % på våra vaxpodukter under kursdagen.

 

Våra instruktörer/Lärare har många års erfarenhet av olika typer av kroppsvaxning och kommer att ge dig en utbildning som håller en enormt hög  kvalité och du kommer att bli en efterfrågad vaxterapeut efter den här utbildningen, precis som du förväntar dig.

 

Kursupplägg:

  • Teori

  • Anatomi

  • Kontradiktioner

  • Produktkunskap

  • Praktik

 

Pris: 1 dag 2900 kr

Pris: 2 dagar 5500 kr

Ett större startpaket 6900 kr

 

 

Vi tar endast in ett fåtal elever per utbildningstillfälle för att hålla så hög kvalitet på våra utbildningar så möjligt. Studieformen är flexibel och anpassas efter gruppens behov och möjligheter och är en kombination av lärarledda lektioner, praktik och självstudier.

Det är en grundutbildning vilket innebär att du inte behöver ha några förkunskaper innan du påbörjar dina studier. Kursen är upplagd så att du kommer att känna dig säker på att utföra dina behandlingar självständigt så fort som möjligt. Vi jobbar enbart i väldigt små grupper så att du som elev ska kunna få bästa möjliga hjälp under utbildningen. Ni övar på varandra och på utomstående ”modeller”

 

Alla våra Instruktörer/Lärare är Certifierade.