Permanent Fettreducering 

1/3
Djuprengöring ansiktsbehandling, portömning för akne, Stockholm Östermalm
Hållbarhet, hur länge håller det?
 
Akne behandling i Stockholm, Östermalm. Medicinsk hudvård
Hur fungerar det?

Fettreducering med HIFU - Det bästa alternativet till kirurgisk fettsugning. Helt ny tekning för att bränna bort fettceller.

 

När du vill se den bästa sidan av dig själv, finns det ingenting som är mer frustrerande än den där sista centimetern som du vill ha bort runt midjan. Med hjälp av Custom Contouring™ tekniken och Liposonix® kan fettet effektivt elimineras runt din midja vilket skapar en tydligare figur.

 

Fettreducering utan kirurgi existerar och blir i takt med den moderna utvecklingen allt bättre.

När man diskuterar fettreducering är det viktigt att konstatera att dessa behandlingar aldrig kan ersätta den hårda vägen – träning och kost. De kan heller aldrig annat än att punktreducera fett.

 

I den här behandlingen används en speciell teknink så kallad hög intensivt fokuserad ultraljud för att nå ner djupt under huden till fettcellerna och orsakar en direkt förstörelse av fettcellerna omedelbart under behandlingen.

 

Eftersom  fettreduceringen penetrerar genom samtliga hudlager och direkt till fettcellslagret genom fokuserad ultraljud orsakas inget trauma på huden.

 

 

Vi kan med denna otroliga teknik behandla följande områden:

 

  • Överarmar 

  • Mage

  • Lår

  • Ridbyxlår

  • Rumpa

  • Kärlekshandtag

 

 

För behandling av ansikte så har vi en annan maskin.

Läs mer om Ultraljudslyft

 

 

 

 

 

Hifu fettreduceringen penetrerar genom samtliga hudlager och direkt till fettcellslagret genom hög intensiv fokuserad ultraljud och orsakar en direkt förstörelse av fettcellerna omedelbart under behandlingen.

 

Ultraljuds lyftet fungerar som andra ultraljud, vi har en skärm sidan om kunden där vi hela tiden kan se exakt vilket ljup vi jobbar på så att vi kan skicka ultraljudsvågor till rätt ljup och detta är lite olika beroende på vilket område vi jobbar på.

Ultraljudet är en säker metod för dig som vill ha ett resultat som varar länge. Eftersom ultraljud har använts i vården i över 50 år kan vi känna oss säkra och trygga med metoden.

 

Vår maskin känner vi oss säkra och trygga med. Maskinen är tillverkad i USA och följer alla regler som krävs för behandlingen. Vår trygghet är din trygghet för en säker behandling.

 

Akne behandling i Stockholm, Östermalm. Medicinsk hudvård
Efter behandlingen

De förstörda fettcellerna tas om hand av kroppens naturliga lymfsystem, lymfkärlen tar hand om de förstörda fettcellerna och transporterar de ut ur kroppen.

Denna process tar ca 2-4 veckor.

 

Fettet från fettcellen omvandlas till triglycerider och vatten som tas om hand av kroppens blodomloppssystem och förbrukas av kroppen som energi.

Eftersom fetcellerna är förstörda och innehållet förbrukas av kroppen kan inte fettet lagras i det behandlade området igen. Men det är viktigt att tänka på att underhålla resultatet.

 

De flesta kan se mätbara resultat omedelbart efter behandling, eftersom Hifu omedelbart förstör fettcellerna minskar antalet fettceller direkt under behandlingen. Fettminskingen pågår i flera veckor till efter behandlingen och ett slutresultat kan komma 3-6 månader efter den totala behandlingen.

 

Det är mycket viktigt att dricka mycket vatten gärna med citron i och minska på kolhydratintaget eller kaloriintaget i ca 1-2 veckor efter behandlingen så kroppen kan ta upp de frigjorda fettet som energi och förbruka den genom det normala fettförbrukningssystemet ut ur kroppen.

De flesta behöver 1-2 behandlingar för att uppnå fina resultat, har man lite extra övervikt kan man göra fler behandlingar, men max är 5 behandlingar för ett område med hifu fettreducering.

 

Mellan varje behandling på samma område ska det gå minst 4 veckor. Väljer man ett nytt område och har bara gjort en tidigare kan den göras efter ca 2 veckor.

 

Man bör arbeta med 1 till 2 problemområden och avsluta dem innan man börjar med nya områden med hifu fettreducering, detta för att kroppen ska bearbeta det förstörda fettcellerna och förbruka energin.

Man bör inte arbeta med flera områden samtidigt

 

 

Akne behandling i Stockholm, Östermalm. Medicinsk hudvård
Inför ditt besök, att tänka på

Både män och kvinnor kan genomgå behandling med Hifu. De bästa kandidater är personer som är aktiva och i sin målvikt eller nära sin målvikt med överflöds och envisa fettdepåer. Man ska helst ha ett bmi lägre än 30.

 

Innan behandlingen får man inte konsumera alkohol och blodförtunnande mediciner.

 

Har du några frågor om behandlingen så är du varmt välkommen att kontakta oss

 

 

VAD KUNDER SÄGER:

“Tack för att ni hjälpt mig med min akne och alla fula ärr. Nu har jag fin hy med massor av lyster tack vare duktiga terapeuter och Exitus produkter”

-Linda Klaesson

CONNECT WITH US

  • Facebook Classic

Advanced skin

Surbrunnsgatan 54

Stockholm

 

 

Advanced skin, Mariefred

Skogsborgsvägen 25

647 31 Mariefred

 

För konsultation eller frågor

info@advancedskin.eu

 

© 2019 advancedskin.eu