Finansiera din utbildning genom

Medical Finance

– När du som kund bestämt dig för en utbildning ska inte finansiering vara ett hinder.

Grundkurs i Rygg och Nackmassage

Ung eller gammal, i livets olika skeden har vi alla glädje av att ge och få massage. Hos oss behöver du inga förkunskaper. Kurserna lämpar sig för alla, vare sig du har tänkt massera familjen, vänner eller idrotts- och arbetskompisar. Du kan även använda kunskaperna som komplement inom alla yrken där du jobbar med människor, t ex inom vården.

 

Kursen för dig som vill pröva på att ge och få massage, kunna hjälpa dina vänner och bekanta. På grundkursen lär du dig massagens grundgrepp och hur du behandlar rygg, nacke och axlar.

 

Du får också lära dig att ge en djupavslappnandeansiktsmassage. Det blir mycket praktik och man jobbar två och två. Vi går igenom vad som är viktigt för en bra behandling, Vilka råd och tips du kan ge till den du masserar, Avspänning med mera.

 

Massageutbildningen är en dag och är praktiskt inriktad, vilket innebär att du kommer att ge och få mycket massage. Vi finslipar din massageställning och din massagerytm.

 

Kurslängd: 1 dag

Pris: 4900 kr per person

Är ni två som anmäler er tillsammans får ni 500 kr i rabatt per person.

 

Vi tar endast in ett fåtal elever per utbildningstillfälle för att hålla så hög kvalitet på våra utbildningar så möjligt. Studieformen är flexibel och anpassas efter gruppens behov och möjligheter och är en kombination av lärarledda lektioner, praktik och självstudier.

Det är en grundutbildning vilket innebär att du inte behöver ha några förkunskaper innan du påbörjar dina studier. Kursen är upplagd så att du kommer att känna dig säker på att utföra dina behandlingar självständigt så fort som möjligt. Vi jobbar enbart i väldigt små grupper så att du som elev ska kunna få bästa möjliga hjälp under utbildningen. Ni övar på varandra och på utomstående ”modeller”