RBS Metoden för Ytliga blodkärl och Kärlbristningar

Ytliga blodkärl, kärlbristningar, spider veins och kärlspindlar här finns många namn på de många blodkärl som finns under hudytan och kan visa sig som ett enskilt rödblått kärl eller bilda ett ådernät av kärlgrenar.

 

Ytliga blodkärl, kärlbristningar, yttrar sig när ett blodkärl i det yttre lagret av huden blir utvidgad. Effekten av denna utvidgning blir att ådran får en rödaktig missfärgning som syns i den omgivande huden. Det ser ut som ett nätverk av tunna röda, lila eller blå kärl. Det kan förekomma överallt på kroppen men är vanligast i ansiktet och på benen.

 

Vi på Advanced skin arbetar med RBS för i huvudsak ytliga blodkärl men även milier, pigmentförändringar och borttagning av hudflikar.

 

RBS är en maskin som med hjälp av en ultratunn nål avger högfrekventa ljusfrekvenser och förstör ytliga blodkärl helt, som sedan absorberas av kroppen. Detta är en produkt som är världsledande inom sitt område!

 

Med RBS metoden kan vi behandla följande områden.

 

Ytliga blodkärl

Kärlspindlar i Ansikte, Ben, fotanklar mm

Körsbärsfläckar

Pigmentfläckar

Milier

 

Akne behandling i Stockholm, Östermalm. Medicinsk hudvård
Hur fungerar det?

De högfrekventa impulserna från nålen verkar under huden och tillintetgör hemoglobinet som fastnat och huden transporterar själv bort slaggprodukterna.

 

Nålen är så tunn att infektionsrisken är nästintill obefintlig. Nålen penetrerar inte huden.

 

Känslan under behandlingen brukar jämföras med ett varmt nålstick men för de flesta patienter är behandlingen i stort sett fri från obehag

 

 

 

 

Djuprengöring ansiktsbehandling, portömning för akne, Stockholm Östermalm
Hållbarhet, hur länge håller det?
 

Det räcker oftast med endast en behandling för att få bort de ytliga blodkärlen och det tar mindre än 15 min!

Man kan alltså göra detta på sin lunchrast!

En behandling bör dock inte överstiga 15 min.

 

Resultatet är oftast permanent och ingen ärrbildning kommer att uppstå. Dock finns ingen garanti på att venerna inte återkommer och i vissa fall kan kompletterande behandlingar krävas men detta är dock väldigt sällsynt.

En viss pigmentering kan förekomma efter behandlingen men det är en övergående process. Man får i vissa fall ha lite tålamod med behandlingsresultatet.

 

 

Akne behandling i Stockholm, Östermalm. Medicinsk hudvård
Efter behandlingen
Akne behandling i Stockholm, Östermalm. Medicinsk hudvård
Inför ditt besök, att tänka på

Omedelbart efter behandlingen kan patienten återgå till normala aktiviteter. Använd ej make up på det beandlande området under läkningsprocessen. Undvik att  sola några dagar efter behandlingen om du inte kan skydda behandlingsområdet. Efter ca 3-5 dagar kan små skorpor bildas, detta är normalt och brukar försvinna av sig själv.

 

En viss pigmentering kan förekomma efter behandlingen men det är en övergående process. Man får i vissa fall ha lite tålamod med behandlingsresultatet.

 

Skulle en andra behandling behövas så rekommenderar vi att man väntar i ca 4-6 veckor så att det behandlande området är helt läkt.

 

 

 

Konsultation innan behandling är  en trygghet så att man vet vilken typ av behandling man bokar in sig på.

 

Du är välkommen att boka ett kostnadsfritt besök hos oss.

Har du inte möjlighet att komma på konsultation så går det också bra att skicka en tydlig bild och ett ca mått på området så kan vi ge dig råd per mail.

 

Denna behandling kan utföras året om!

Använd ej Brun utan sol produkter 1 vecka innan behandlingen.

 

Kontakta oss

 

Ytliga blodkärl i ansiktet
Ytliga blodkärl i ansiktet
ytliga vener på fot
ytliga vener på fot
Kärlspindel
Kärlspindel