Finansiera din utbildning genom

Medical Finance

– När du som kund bestämt dig för en utbildning ska inte finansiering vara ett hinder.

Fransförlängning

Vi erbjuder dig en gedigen utbildning till Diplomerad Fransstylist. Studieformen är flexibel och anpassas efter gruppens behov och möjligheter och är en kombination av lärarledda lektioner, praktik och självstudier. Vi använder oss av Exitus Eyelashes i vår utbildning. 

 

Vi arbetar endast med den säkraste och mest naturliga metoden – ”singelmetoden”  1:1 . Under vår utbildning kommer du som elev hos oss att lära Dig allt du behöver för att kunna examineras och bli en framgångsrik fransstylist. Hos oss får du en Professionell utbildning med bred kunskap både teoretiskt och praktisk. Det ingår ett exklusivt startkit som innehåller allt du behöver för att komma igång som fransstylist. Du kan köra igång med dina egna kunder väldigt snabbt.

 

Kursen är uppdelad på 3 dagar vilket inkluderar en avslutnings/certifieringsdag med både teori samt praktisk träning. Praktisk övning på egen modell under handledning av lärare. Du kommer att träna praktiskt på egen hand. Du kommer hålla kontakten med din lärare och sedan avlägger du både teoretiskt prov samt praktiskt prov hos oss.

Både under och efter utbildningen har du en mentor som kommer att finnas för dig så länge som du jobbar med våra fransprodukter.

 

I utbildningen får du ett exlusivt startkit så att du kan börja öva direkt på dina egna modeller. Startkitet är extra stort så att du kommer att kunna göra många, många behandlingar innan det är dags att fylla på dina produkter. I vår webshop fyller du sedan på dina produkter. Varorna är av högsta kvalitet och har bra priser.

 

Vi lägger upp din utbildningstid med först 3 kursdagar. När du har gjort minst 30 fransset hemma kommer du tillbaks till skolan och gör din avslutande  Diplomering.  Under de veckorna som du tränar hemma ska du ha gjort ca 30 set med fransar. Du kan i mån av plats göra dina praktiktimmar hos oss utan kostnad.

 

Kursbeskrivning

 

  • Anatomi, Ergonomi och arbetsposition. 

  • Produktlära, Produktkännedom, Hygien, Appliceringsteknik.

  • Praktisk övning på docka under handledning av lärare.

  • Praktisk övning på modell under handledning av lärare.

  • Egen Praktik (ca 30 set) Under den egna praktiken Rekommenderas att du genomför 30 nya set samt 4-5 påfyllningar.

  • Teoretiskt prov

  • Praktiskt prov

  • Nytt set fransförlängning

  • Kurskompendium

  • Produktväska värd 8900 kr

 

Kurslängd

Dagtid (Heldagar) 3 kursdagar Obligatorisk närvaro

Pris 12990 kr inkl Startpaket 

 

Vi erbjuder även stöd och vägledning under den egna praktiken. Du som elev har möjlighet att genomföra behandling på egen modell på skolan under praktiken.

Den här kursen är för dig som vill satsa på ett nytt yrke och kanske redan har en salong där du kan lägga dina praktiktimmar på, eller vill praktisera på din egen ort hos någon med salong. Vi har även ibland några elevplatser att erbjuda. Eller så gör du dina praktiktimmar på vänner och bekanta. Möjligheterna är många.

 

Vi tar endast in ett fåtal elever per utbildningstillfälle för att hålla så hög kvalitet på våra utbildningar så möjligt. Studieformen är flexibel och anpassas efter gruppens behov och möjligheter och är en kombination av lärarledda lektioner, praktik och självstudier.

Det är en grundutbildning vilket innebär att du inte behöver ha några förkunskaper innan du påbörjar dina studier. Kursen är upplagd så att du kommer att känna dig säker på att utföra dina behandlingar självständigt så fort som möjligt. Vi jobbar enbart i väldigt små grupper så att du som elev ska kunna få bästa möjliga hjälp under utbildningen. Ni övar på varandra och på utomstående ”modeller”