Fransförlängning

Gör som Hollywood-stjärnorna, gör semi- permanent ögonfransförlängning.

 

Vi förlänger strå för strå av dina fransar, vilket tar ca två timmar för ett nytt set.

Din ögonfransförlängning kommer att hålla i cirka 3-5 veckor om du respekterar dina nya fransar och tar hand om dem.

Vi jobbar med Exitus Eyelashes och använder ett EU godkänt lim. Exitus är b.la kända för sin medicinska hudvård, bara det bästa är bra nog för våra kunder.

Det allra viktigaste är att välja rätt tjocklek och typ av  fransar, vi har lång erfarenhet för fransförlängning och vi hjälper till att du väljer rätt längd och tjocklek. Vi anpassar vad just DU behöver för typer av fransar så att det blir en perfekt och naturlig förlängning.

 

Påfyllning

En påfyllning görs generellt var 3 vecka. Alla har självklart olika tillväxtperioder så det kan skilja sig från person till person. För att veta hur lång påfyllnings tid du behöver brukar man säga att man ska ha minst 20-30 fransar kvar för en på fyllning på 70 min . För 60 min ca hälften av dina fransar kvar och under 15 fransar bokar du ett nytt set.

 

 

 

 

Akne behandling i Stockholm, Östermalm. Medicinsk hudvård
Metod, hur fungerar det?

Metoden går ut  på att man använder sig av singel fransar som man fäster med ett lim på kundens egna fransar. Man limmar frans för frans för att nå bästa resultat. Det  finns olika längder tjocklek och böjningar  på fransarna så att man ska kunna få det så naturligt och snyggt som möjligt och kunna anpassa efter kundens egna fransar.

 

Fransförlängning är ett hantverk och det kan skilja på vem som utför arbetet.  Det är även viktigt att man sköter sina fransar på rätt sätt för att det ska hålla så bra som möjligt.

Fransarna ska inte kännas eller skava, det blir jätte snyggt och väldigt lätt skött. När man väl börjat använda fransarna vill man inte sluta.

Akne behandling i Stockholm, Östermalm. Medicinsk hudvård
Skötselråd, hur sköter jag mina fransar?
  • Undvik att få vatten på fransarna de första 24 timmarna efter din ögonfransförlängning!

 

  • Tvätta ansiktet ofta så att du inte blir fet runt ögonlocken eftersom din egen oljeproduktion kan få fransarna att tappa sitt fäste.

 

  • Använd oljefria produkter. Vill du absolut använda mascara så använd dig av en oljefri mascara som går att tvätta bort med endast varmt vatten. Applicera även bara mascaran på toppen av fransarna, inte vid roten.

 

  • Gnugga dig inte i ögonen och kamma dina fransar dagligen gärna flera gånger med en ren mascara borste. Sov också om du kan med ansiktet riktat bort från kudden!

Djuprengöring ansiktsbehandling, portömning för akne, Stockholm Östermalm
Hållbarhet, hur länge håller det?
 

Dina naturliga ögonfransar har en livscykel på två månader från det att den har vuxit ut. Detta betyder att när den naturliga fransen dör för att ersättas av en annan frans så följer den syntetiska fransen med. Semi-permanent betyder då att den syntetiska fransen sitter kvar på dina ögon upp till två månader tills fransen ersätts naturligt.

 

Den varar från tre veckor upp till åtta veckor. Efterhand som dina naturliga fransar ersätts med nya så trillar även de applicerade fransarna med. Detta innebär att man bör göra en påfyllning efter ca 3-4 veckor för att hålla fransarna fina konstant. 

Akne behandling i Stockholm, Östermalm. Medicinsk hudvård
Inför ditt besök, att tänka på
  • Dagen då du ska göra din fransbehandling bör du se till att duscha då du helst inte ska duscha på 24 timmar efter behandlingen för att limmet ska härda ordentligt

 

  • Dagen då du ska fixa dina fransar ska du inte ha någon maskara eller smink på varken fransar eller ögonlock, Kommer du till behandlingen med make up och vill att Terapeuten skall avlägsna den så tvingas vi att korta ner din behandlingstid för fransförlängningen. Men självklart finns det möjlighet för dig att sminka av dig själv innan behandlingen.

 

  • Innan en fransförlängning, undvik ögonfransböjare samt permanent fransböjning vilket gör det svårare att fästa fransarna

 

  • Använd ej feta krämer eller oljebaserad remover på fransarna innan er fransförlängning. Limmet fäster sämre då

 

  • Om du har ljusa fransar i dig själv så rekommenderar vi en fransfärgning innan fransförlängningen. Boka då in behandling fransförlängning inkl fransfärgning då det krävs lite extra tid. Se onlinebokningen.

 

 

 

VAD KUNDER SÄGER:

“Tack för att ni hjälpt mig med min akne och alla fula ärr. Nu har jag fin hy med massor av lyster tack vare duktiga terapeuter och Exitus produkter”

-Linda Klaesson

CONNECT WITH US

  • Facebook Classic

Advanced skin

Surbrunnsgatan 54

Stockholm

 

 

Advanced skin, Mariefred

Skogsborgsvägen 25

647 31 Mariefred

 

För konsultation eller frågor

info@advancedskin.eu

 

© 2019 advancedskin.eu