Exitus Skincare

Vi  brinner för hudvård som verkligen gör skillnad​

Exitus produkter är anpassade för alla hudtyper oavsett ålder. En frisk hy signalerar hälsa, energi och kraft, egenskaper som du mår bra av och som din omgivning lägger märke till.

Exitus kan t.ex reducera din svåra akne, tillföra mer lyster och fukt till åldrad eller grå hy, reducera/ta bort pigmentfläckar eller helt enkelt förvalta den fina hy du redan har. 

 

 

För oss är innehållet viktigare än förpackningen. De flesta produkterna innehåller AHA-syror  och BHA syror. Exempel på AHA-syra är glykolsyra som utvinns ur sockerrör. Den har den minsta molekylen  av AHA-syrorona och den bästa förmågan att tränga ner i huden. Fler exempel på syror är mjölk- och malicsyra. Salicylicsyra är en BHA-syra som har antiinflammatoriska och fettlösande egenskaper.  

 

De flesta syrorna utvinns ur ex vindruvor, äpple, ananas, olivolja m fl.

Även Squalane är en kraftfull ingrediens - ett oljelösligt ämne som framställt av olivolja.  Ger huden en silkig yta, verkar fuktighetsbevarande och uppmjukande och liknar hudens sebum och en av nyckelkomponenterna i vårt eget talg. Den kan med fördel användas vid fet hud och som ersättning till de icke naturliga silikonoljor som används i både hud- och hårvårdsprodukter.

 

Fler naturliga ämnen finns i Exitus produkter som aloe vera, hyaloronsyra som är en beståndsdel i hudens vävnad, kamomill, papaya och gurkextrakt, salvia, bergamott, eteriska oljor, sjögräsextrakt, nyponfrölolja m fl.

 

Det gigantiska utbudet på hudvårdsmarknaden gör det många gånger svårt för dig som kund att välja. Vi och våra kunder upplever synliga och oväntade resultat och även  i fall där sjukvården inte har någon lösning, speciellt vid Aknebesvär.

 

Vi vill hjälpa dig som tycker att en frisk och vacker hy är en självklarhet, yngre som äldre, kvinna eller man!