Erbjudande

 

 

Kombo - Wonderlift och Ultraljudslyftet

För dig som vill ha allt för att förbättra ditt redan sköna jag. 

Wonderlift för att strama åt slapp hud, trolla bort påsar under ögonen. Ultraljud för att strama åt/lyfta muskellagret, trolla bort dubbelhakan.

Wonderlift, en ny metod för att förbättra slapp hud t.ex på hals, runt mun och ögon. Med det lilla munstycket så kommer vi åt överallt där den  vanliga Ultraljudsmaskinen har svårt att komma åt. Man kan med hjälp av tekniken med radiovågor kontrollerat värma vävnaden mellan huden och underliggande muskler. Detta utrymme innehåller fett och bindväv. Bindväven värms upp och kommer nu att stramas upp och det gör att överliggande hud stramas åt.

Ultarljudslyft för att lyfta och strama åt kinder och käklinje, har du fettdepåer under hakan så jobbar vi lite extra där.

Ansikte och hals. Supererbjudande 4990 kr

Ord.pris 13490 kr

Wonderlift för bästa effekt är bra om man göra en uppföljande behandling efter ca 2 veckor., specialpris 995 kr

Läs mer på

Wonderlift

Ultraljudslyft

Ansiktslyft med ultraljud

Ultraljuds lyftet . Ett riktigt lyft utan kirurgi

Den här behandlingen är för dig som tycker att din hud börjar att sacka ihop men du känner dig inte redo eller vill helt enkelt inte ta till kirurgi för att göra ett kosmetiskt ansiktslyft. 

Behandlingen är lämplig för dig som vill lyfta, strama åt och reducera linjer och rynkor.  Käklinjen kan stramas åt, dubbelhakan reduceras.

Erbjudande 

Ansikte + käklinje/"Dubbelhaka"  endast 3975 kr

Ord pris 8750 kr

Kombinationsbehandling av kemisk peeling och Dermapen med trippelverkande effekt.

 

COLLAGEN STIMULERING
Reducerar rynkor/linjer & ger fasthet samt reducerar ärr.

PIGMENTUTJÄMNING
Reducerar pigmentförändringar & solskador.

KÄRLNORMALISERING
Reducerar rodnader/ytliga kärlförändringar

I DERMAPEN + erbjuder vi dig nu vår kraftfullaste kombibehandling, där flera teknologier samverkar för att ge hela din hud ett resultatinriktat hudförbättrande och hudföryngrande resultat, helt utan kirurgiska ingrepp.

KEMISK PEELING
Denna behandlingsdel har till syfte att exfoliera huden och stimulera cellförnyelsen för att jämna ut hudens textur. Ytterligare pigmenteringar normaliseras för att ge en jämn hudton. Hudens fibrer för fasthet (collagen) aktiveras med mål att ge en uppstramande effekt.

DERMAPEN
Denna behandlingsdel har till syfte att pierca vävnaden för att skapa microkanaler genom hudens yttre cellager. Mironålarna punkterar överrepresenterade kärlformationer vilket gör att rodnader och ytliga kärlstrukturer reduceras. Micronålarna triggar också vävnaden att frigöra naturliga tillväxt– och reparationsfaktorer då vävnaden uppfattar punkteringarna som skador. Detta normaliserar hudtonen och skapar en tillväxt (collagenstimuleringen) med mål att ge huden fasthet och fyllighet.

ERBJUDANDE: 1295 kr / behandling (Ord. pris: 3 295 kr)

 

Vill du göra enbart Microneedling utan kemisk peel pris; 995 kr 

Permanent Hårborttagning

Axiller/Armhålor 500 kr

Sommarerbjudande Axiller 500 kr ord pris 790 kr

Hos oss på Advanced skin utför vi permanent hårborttagning med Diode laser som kan behandla i stort sett alla hud  och hårtyper effektivt och säkert.

Maskiner tar både mörka och ljusa hårstrån, vi kan jobba på både ljus och mörk hud.

Please reload

För fler erbjudande, se vår bokningssida

VAD KUNDER SÄGER:

“Tack för att ni hjälpt mig med min akne och alla fula ärr. Nu har jag fin hy med massor av lyster tack vare duktiga terapeuter och Exitus produkter”

-Linda Klaesson

CONNECT WITH US

  • Facebook Classic

Advanced skin

Surbrunnsgatan 54

Stockholm

 

 

Advanced skin, Mariefred

Skogsborgsvägen 25

647 31 Mariefred

 

För konsultation eller frågor

info@advancedskin.eu

 

© 2019 advancedskin.eu