Permanent hårborttagning med Diodlaser

Hos oss på Advanced skin utför vi permanent hårborttagning med Diode laser.

Vi kan behandla i stort sett alla hud - och hårtyper effektivt och säkert.

 

 

Champs Platinum 

3 Lasrar i en och samma maskin,YAG, Diode och Alexandrit. Den klarar allt, mörka, ljusa, grova och tunna hårstrån och alla hudfärger. Den kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar.

 

  • “Sweeping in motion” tekniken gör att lasern ständigt är i rörelse vilket säkerställer behandling av hela området.

Behandlingen går snabbare, ger betydligt mindre smärta och ger samtidigt det bästa kliniska resultatet på marknaden.

Spara både tid och pengar, genom att välja den effektivaste lasern på marknaden.

hqdefault.jpg
Hur fungerar det?

Champs Platinum kombinerar 3 laservåglängder i ett enda innovativt handstycke, YAG, Diod och Alexandrit. som är samtidigt inriktade på att eliminera olika vävnadsdjup samt anatomiska strukturer i hårsäcken.

Genom att kombinera absorption och penetrationsnivåer med tre olika våglängder, tillsammans med stor behandlings täckning, så ger detta hög säkerhet, snabba resultat och den mest omfattande hårborttagning som finns i dag.

Laserljuset passerar genom huden och värmer upp pigment i håret. Värmen sprider sig från håret ned till hårrötterna som värms upp till ca 70° C och förstör dom hårproducerande cellerna.

För att få en effektiv behandling och kunna uppnå ett optimalt resultat krävs det att hårsäckarna uppnår rätt temperatur. Det är därför viktigt att anpassa rätt styrka i förhållande till hud- och hårfärg.

I jämförelse med andra hårborttagningsmetoder är risken för hudskada liten. Diod-laserns inbyggda kylsystem kyler ned huden under behandlingen. Temperaturen i hårrötterna påverkas däremot inte av kylningen. Man får därigenom en selektiv hårborttagning.

Akne behandling i Stockholm, Östermalm. Medicinsk hudvård
Inför ditt besök, att tänka på

Det är viktigt att du är slätrakad inför din behandling. 

Om du ej kan raka dig själv så hjälper vi dig till en mindre kostnad.

 

Om du rakar dig innan. Tag gärna ett foto av ditt önskade behandlingsområde, då kan vi mer säkerställa att vi täcker hela området med lasern.

 

Man behöver normalt ca 6-8 behandlingar som man helst gör med  4-8 veckors mellanrum.

Vanliga områden som du kan behandla med laser hårborttagning:

  • Armhåla

  • Haka

  • Överläpp

  • Rygg

  • Bröst

  • Axlar

  • Armar, ben

  • Bikinilinje

 

 

3 VÅGLÄNGDER I SAMMA HANDENHET

ALEX 755NM VÅGLÄNGD
Alexandrite våglängd erbjuder mer kraftfull energiabsorption av melanin kromoforet, vilket gör den idealisk för det bredaste utbudet av hårtyper , speciellt för särskilt ljust och tunt hår. Med mer ytlig penetration, 755nm våglängd behandlar utbuktningen av hårsäcken, och är speciellt effektiv för ytliga inåtväxande hår i områden som ögonbryn och överläpp.

 

SPEED 810NM VÅGLÄNGD
Den klassiska våglängden i laser hårborttagning, är 810nm våglängd, erbjuder djup penetration av hårsäcken med hög genomsnittlig effekt, hög repetitionsfrekvens och en stor 2 cm punktstorlek för snabb behandling. 810nm har en måttlig melanin absorption nivå som gör det säkert för mörkare hudtyper. dess djupa penetrerande egenskaper behandlar utbuktningen och hårsäcken runt håret medans måttligt penetreringsdjup är idealiskt för behandling av armar, ben, kinder och skägg

 

YAG 1064nm VÅGLÄNGD
YAG 1064 våglängd kännetecknas av lägre melanin absorption, vilket gör det en fokuserad lösning för mörkare hudtyper. Samtidigt erbjuder 1064nm den djupaste penetrationen av hårsäcken, samt behandla djupt inbäddad hår inom områden såsom hårbotten, armhålor och intima områden. Med högre vattenabsorption genererar en högre temperatur, införlivandet av 1064nm våglängd ökar den termiska profilen för den totala laserbehandling för mest effektiva hårborttagning.

VAD KUNDER SÄGER:

“Tack för att ni hjälpt mig med min akne och alla fula ärr. Nu har jag fin hy med massor av lyster tack vare duktiga terapeuter och Exitus produkter”

-Linda Klaesson

CONNECT WITH US

  • Facebook Classic

Advanced skin

Surbrunnsgatan 54

Stockholm

 

 

Advanced skin, Mariefred

Skogsborgsvägen 25

647 31 Mariefred

 

För konsultation eller frågor

info@advancedskin.eu

 

© 2019 advancedskin.eu