Finansiera din utbildning genom

Medical Finance

– När du som kund bestämt dig för en utbildning ska inte finansiering vara ett hinder.

Grundkurs i Bambumassage

Är du redan utbildad Massör eller Spa terapeut och vill kunna ebjuda dina kunder något extra och unikt så är Bambu Massage något för dig. Lär dig den figurformande massagetekniken med anor från urminnes tider.

 

Bambu massage, en massageteknik där naturliga bambustavar skulpterar figuren och definierar formen genom en intensiv och sensationsfylld massage. Stavarnas släta, runda och konsekventa konsistens är som gjorda för detta ändamål. Även för terapeuten är metoden fördelaktig eftersom den avlastar ansträngda tummar, vrister och händer. Bambustaven tillåter även en djupare, hårdare och mer djupgående massage för de kunder som önskar det.

 

Bambustavarna bearbetar kroppen tillsammans med en antioxidant, avkopplande och vitaliserande olja. En unik, integrerad upplevelse garanteras. Doften inger en känsla av lugn och välbefinnande. Den bidrar också till något så eminent som att eliminera fett och neutraliserar de fria radikaler som orsakar hudens åldrande.

 

Kurs:

2 dagars utbildning. Ingen förkunskap krävs men det kan underlätta om man kan vår anatomi.

Pris: 5 500 kr per person.

Är ni två som anmäler er tillsammans får ni 500 kr i rabatt per person.

 

Vi tar endast in ett fåtal elever per utbildningstillfälle för att hålla så hög kvalitet på våra utbildningar så möjligt. Studieformen är flexibel och anpassas efter gruppens behov och möjligheter och är en kombination av lärarledda lektioner, praktik och självstudier.

Det är en grundutbildning vilket innebär att du inte behöver ha några förkunskaper innan du påbörjar dina studier. Kursen är upplagd så att du kommer att känna dig säker på att utföra dina behandlingar självständigt så fort som möjligt. Vi jobbar enbart i väldigt små grupper så att du som elev ska kunna få bästa möjliga hjälp under utbildningen. Ni övar på varandra och på utomstående ”modeller”

 

Alla våra Instruktörer/Lärare är Certifierade.